• +31 (515) 755 561
  • business@customrepair.nl

Verkoop

Wanneer het gaat om de vervanging van defecte industriële elektronica, kan het kopen van nieuwe apparatuur een aanzienlijke investering vereisen. Dit is waarom gereviseerde industriële elektronica een aantrekkelijke optie kan zijn. Onze service biedt gereviseerde industriële elektronica van topkwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Onze gereviseerde apparatuur ondergaat een grondig revisieproces om ervoor te zorgen dat deze aan de hoogste normen voldoet en klaar is voor gebruik in uw productieomgeving. Onze service engineers inspecteren en repareren de apparatuur tot de oorspronkelijke specificaties en vervangen eventuele defecte onderdelen. Wij garanderen dat onze gereviseerde industriële elektronica net zo betrouwbaar is als nieuw.

Onze voorraad bestaat uit een breed scala aan gereviseerde industriële elektronica, waaronder PLC's, HMI's, servomotoren, frequentieregelaars en nog veel meer. Onze experts kunnen u helpen bij het vinden van de juiste apparatuur voor uw specifieke behoeften en toepassingen..

Heeft u interesse in het aanvragen van onderhoud voor uw machine? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies en proberen samen te zoeken naar een gepaste oplossingKlik hier om door te gaan naar ons aanmeldformulier