• +31 (515) 755 561
  • business@customrepair.nl

Revisie

Bij ons reparatiebedrijf bieden wij niet alleen reparaties aan voor industriele elektronica, maar ook preventieve revisie om te zorgen dat uw apparatuur optimaal blijft werken. Het uitvoeren van preventieve revisie kan problemen voorkomen en de levensduur van uw apparatuur verlengen. Onze service engineers beschikken over de nodige kennis en ervaring om uw industriele elektronica te reviseren. Door preventieve revisies uit te voeren, kunnen mogelijke problemen op tijd worden opgemerkt en worden verholpen.

Wij bieden verschillende revisieservices aan die aangepast kunnen worden op uw specifieke behoeften en apparatuur. Denk hierbij aan het vervangen van verouderde componenten, het reinigen en opnieuw solderen van printplaten, en het testen van de prestaties van uw apparatuur. Onze technici zullen altijd zorgvuldig werken en er alles aan doen om de prestaties van uw industriele elektronica te optimaliseren..

Heeft u interesse in het aanvragen van revisie voor uw module? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies en proberen samen te zoeken naar een gepaste oplossingKlik hier om door te gaan naar ons aanmeldformulier