• +31 (515) 755 561
  • business@customrepair.nl

Reparatie

Bij ons reparatiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in de reparatie van industriele elektronica. Of het nu gaat om PLC's, HMI's, power supplies, motordrives of andere soorten apparatuur, onze ervaren service engineers hebben de kennis en expertise om uw apparatuur weer in topconditie te brengen.

Wij begrijpen dat stilstand van uw apparatuur kostbaar kan zijn en daarom bieden wij snelle en effici├źnte reparatieservices. Onze service engineers zullen eerst uw apparatuur grondig onderzoeken om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Vervolgens zullen zij de nodige reparaties uitvoeren, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige onderdelen en de nieuwste technologie├źn.

Wij bieden bij ons reparatiebedrijf duidelijke prijsafspraken en een garantie op onze reparatieservices. Wij begrijpen dat transparantie en betrouwbaarheid belangrijk zijn voor onze klanten en daarom zullen wij u altijd vooraf een duidelijke prijsopgave geven.

Bij Custom Repair kunt u terecht voor de reparatie van alle soorten industriele elektronica, ongeacht het merk of model. Of het nu gaat om Siemens, ABB, Mitsubishi, Schneider of andere merken, onze technici hebben de nodige kennis en ervaring om uw apparatuur te repareren.

Heeft u interesse in het aanvragen van reparatie voor uw module? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies en proberen samen te zoeken naar een gepaste oplossingKlik hier om door te gaan naar ons aanmeldformulier