• +31 (515) 755 561
  • business@customrepair.nl

Printmodules

Printmodules zijn essentiƫle onderdelen van verschillende elektronische apparaten. Een defecte printplaat kan ervoor zorgen dat het apparaat niet meer goed werkt. Het is dan ook vaak voordeliger om de printplaat te laten repareren in plaats van deze volledig te vervangen. Custom Repair kan u helpen om de levensduur van uw printplaat te verlengen en de prestaties te verbeteren.

Ons bedrijf kan verschillende soorten printplaten repareren, zoals enkelzijdige printplaten, dubbelzijdige printplaten en meerlagige printplaten. Bij de reparatie van een printplaat wordt er gekeken naar de specifieke componenten die zijn beschadigd of niet goed werken. Vervolgens worden deze componenten vervangen door nieuwe, kwalitatief hoogwaardige onderdelen.

Reparatie van losse printplaten is ook duurzamer dan het vervangen van de hele printplaat. Door te investeren in reparatie in plaats van vervanging, draagt u bij aan het verminderen van elektronisch afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen..

Heeft u interesse in de reparatie van uw printmodule? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies en proberen samen te zoeken naar een gepaste oplossingKlik hier om door te gaan naar ons aanmeldformulier