• +31 (515) 755 561
  • business@customrepair.nl

Overig

Bij ons reparatiebedrijf bieden wij niet alleen reparaties voor specifieke apparaten, maar ook voor andere elektronische apparatuur. Denk hierbij aan reparaties voor audio-apparatuur, consumentenelektronica en andere apparaten die niet onder een specifieke categorie vallen. Wij begrijpen dat deze apparaten vaak dierbaar zijn voor onze klanten en daarom bieden wij een professionele reparatieservice aan om ervoor te zorgen dat uw apparaten weer perfect werken.

Onze service engineers hebben de ervaring en kennis om verschillende soorten elektronische apparaten te repareren. Of het nu gaat om industriele elektronica of consumentengoederen, wij weten precies wat we moeten doen om deze apparaten weer optimaal te laten functioneren. Onze service engineers beschikken over de juiste gereedschappen en apparatuur om een snelle diagnose te stellen en de reparatie zo snel mogelijk uit te voeren..

Heeft u interesse in de reparatie van uw HMI Power Supply? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies en proberen samen te zoeken naar een gepaste oplossingKlik hier om door te gaan naar ons aanmeldformulier